Skip to content

yemek kültürü ile kamusal alan tanımlanması

by on February 25, 2013

a moment in the culinary school

Merhaba arkadaşlar,

Aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz makalede bir mutfak sanatları enstitüsünün nasıl karma kullanımlı bir kamusal mekanın tanımlanmasına katkı koyabileceği örnek üzerinden tartışılıyor. Makale İngilizce ama yinede paylaşayım dedim. Anlayabileceğinizi düşünüyorum. Bahsi geçen okulun linkini de aşağı yazıyorum. Göz atmak isteyebilirsiniz.

makale:

http://www.pps.org/blog/setting-the-table-making-a-place-how-food-can-help-create-a-multi-use-destination/

Okulun sayfası:

http://www.ciachef.edu/

About these ads

From → Uncategorized

One Comment
  1. Ramin Rasulzade permalink

    Teşekkürler hocam. Sİteye girişte ilk karşılaştığım şey nitrojendi :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: